На Львівщині на Covid-19 захворіли 3 тисячі медпрацівників. 33 з них померли

1678 0
У Львові та на Львівщині підтвердили 32 982 випадків інфікування коронавірусом.
Фото: Ельдара Сарахмана, УП

Фото: Ельдара Сарахмана, УП

На Львівщині на Covid-19 захворіли майже три тисячі медпрацівників, 33 медпрацівника внаслідок коронавірусної хвороби померли, про це інформує пресслужба Українського лікарського товариства у Львові.

В області 2964 медпрацівників захворіли на коронавірусну хворобу, зокрема 1 064 з них лікарі.

«Маємо багато питань, пов’язаних із тривожною тенденцією зростання кількості хворих на коронавірус. На жаль, маємо сумні антирекорди. У лікарнях спостерігаємо значний приріст пацієнтів. Потрібно вирішувати важливі питання – розгортання додаткових ліжок, забезпечення кисневих точок, незрозумілою є ситуація із забезпеченням пацієнтів ліками», –  зазначив голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда.

Також він додав, що без належної роботи із контактними особами зупинити поширення вірусу неможливо.

«До того часу, поки їх не почнуть вчасно виявляти та працювати із ними, ми будемо мати все нові випадки захворювання», – сказав Олег Дуда.

За минулу добу в Україні зафіксовано 10 746 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 316, медпрацівників – 519)

Нагадаємо, 7 листопада у Львові та на Львівщині підтвердили 32 982 випадків інфікування коронавірусом, з них 968 –летальні, 20 484 пацієнти одужало.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!