На Львівщині на дистанційне навчання перейшла ще одна школа

18723 0
Коронавірус підозрюють і в учителів, і в учнів.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У Львівській області дві школи проводять дистанційне навчання через коронавірус. Про це сьогодні, 4 вересня, під час брифінгу повідомив заступник директора департаменту освіти Львівської ОДА Роман Пастушенко.

Ідеться про школу №1 у Ходорові, яка не розпочинала традиційного навчального року. Друга школа – у Сколівському районі – розпочала навчальний рік у класах, проте вчора повідомила про перехід на дистанційне навчання.

Читайте також: У Львові 36 вчителів захворіли на Covid-19 і 15 учнів

За словами Романа Пастушенко, у вчителів та учнів школи у Сколівському районі є підозра на коронавірус, проте результатів ПЛР-тестування ще немає, також невідома точна кількість імовірних хворих. Попередньо, учні будуть вчитись дистанційно протягом двох тижнів.

Керівник обласного штабу з ліквідації надзвичайних наслідків медико-біологічного характеру Андрій Васько закликав батьків питати у дітей, чи є у школах дезінфектори, чи миють та провітрюють класи, і реагувати, якщо щось не відповідає вимогам МОЗ. Також він нагадав батькам, що не можна вести у школу дитину, якщо вона має ознаки респіраторного захворювання чи загальну слабкість або якщо у сім’ї є хтось хворий.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!