На Львівщині на гірському перевалі обладнали пункти обігріву

2189 0
Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівщини облаштували на Івашківському перевалі один стаціонарний та два пересувні пункти обігріву.
фото: ukrinform.ua

фото: ukrinform.ua

У зв’язку із різким погіршенням погодних умов на Львівщині надзвичайники облаштували на перевалі пункти обігріву  Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

«О 17:27 в район с. Івашківці Сколівського району (Івашківський перевал) було направлено фахівців 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС, якими було організовано регулювання руху транспортних засобів, витягнуто 8 великовантажних автомобілів, встановлено намет УСТ-56 та обладнано стаціонарний пункт обігріву, створено два пересувні пункти обігріву», – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що протягом дня фахівці ДСНС здійснювали моніторинг дороги Київ-Чоп (Орявський та Івашківський перевали).

Пункти обігріву на перевалі задіюватимуть за потреби і надалі, адже на Львівщину йдуть морози.

Читайте також: На трасі Київ-Чоп тимчасово обмежили рух транспорту

У зв’язку з погіршенням погодних умов з метою забезпечення проїзду та створення безпечних умов роботи дорожньої техніки, Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з Патрульною поліцією з 10:30 обмежує рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород км 132-156,(від м. Турка до межі із Закарпатською обл.)  Це обмеження руху діятиме до завершення негоди.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!