На Львівщині на хабарі затримали керівника митного посту «Рава-Руська». Фото

8043 0
Правоохоронці задокументували 70 тис. гривень загальної суми хабарів.
Фото: Іван Спринський / Facebook

Фото: Іван Спринський / Facebook

10 жовтня ввечері на прикордонному пункті пропуску «Рава-Руська» затримали на хабарі керівника Львівської митниці ДФС, інформує прес-служба Генеральної прокуратури України.

Посадовець та його співучасник, за попередньою змовою з посередником, вимагав 21 тис. гривень за нестворення перешкод при розмитненні товарів. На сайті Територіальних органів ДФС у Львівській області зазначено, що керівником митного посту «Рава-Руська» є Микола Дробович.

Під час затримання, слідчі вилучили речові докази та задокументували 70 тис. гривень загальної суми хабарів. Наразі проводять тривають дії, за результатами яких зловмисниками повідомляють про підозру у вчинені правопорушення за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, вчора прокуратура та СБУ затримали на хабарі посадовця прикордонної служби у Грушеві.

Фото прес-служби СБУ

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!