На Львівщині на коронавірус захворіли понад 600 медиків. П’ятеро з них померли

8434 0
Натомість одужали від хвороби вже 281 медпрацівник.
фото: Богдан Ємець

фото: Богдан Ємець

На Львівщині на коронавірус захворіли 609 медиків. Про це сьогодні, 18 червня, під час засідання сесії Львівської облради повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської̈ ОДА Орест Чемерис.

Найбільше хворих, як і раніше, у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги – 122. У обласній лікарні захворіли 66 медиків, у Центрі екстреної медичної допомоги – 55 лікарів, а у Винниківському госпіталі – 44 хворих медпрацівників.

Натомість одужали від хвороби вже 281 медпрацівник, а померли – п’ятеро.

Читайте також: Чому заражаються медики або Давайте купувати те, що справді захищає

Нагадаємо, на коронавірус на Львівщині захворіли 3398 мешканців. За попередню добу до стаціонарів госпіталізували 90 хворих, 160 людей скерували на самоізоляцію. Загалом у стаціонарах області від коронавірусу лікуються 687 мешканців області: у інфекційній лікарні 185 людей, у Винниківському госпіталі – 137 хворих, у Центрі легеневого здоров’я – 105, у 8-й міській клінічній лікарні – 60 осіб, 1-й міській лікарні – 68 осіб.

Зайнятість ліжок по лікарнях, що приймають хворих на Covid-19, становить 37,8% з 50% необхідних для посилення карантину. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!