На Львівщині на ремонт закриють частину траси Миколаїв – Бібрка. Як об’їхати

2831 0
Про відновлення руху на цій ділянці дороги обіцяють повідомити пізніше.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

На Львівщині для проїзду закриють частину траси Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці між Черлянами та Крижовою. Про це повідомили у Службі автодоріг Львівщини.

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

Трасу перекриють від завтра, 24 липня, аби ефективно виконати ремонт, пояснюють у Службі автодоріг. Об’їхати ділянку можна відповідно до тимчасової схеми.

Водіїв просять урахувати обмеження руху на цій автотрасі. Скільки часу ділянка буде закритою для проїзду наразі не відомо.

Читайте також: На Львівщині відремонтують частину траси Львів — Самбір — Ужгород

Додамо, що у межах реконструкції, на дорозі мають замінити дорожнє покриття, облаштувати перехідно-швидкісні смуги та смуги накопичення, збудувати кільцеву розв’язку зі з’їздами, замостити тротуари та пішохідні доріжки, встановити автобусні зупинки та автопавільйони, дорожні знаки та нанести розмітку. Наявне освітлення замінять на світлодіодне.

Вартість робіт становить 179,3 млн гривень. Завершити реконструкцію траси мають до кінця 2020 року. Раніше обласний Укравтодор оголосив тендер на капітальний ремонт іншої частини цієї дороги державного значення.

Проектно-кошторисну документацію на ремонт траси виготовили ще 2016 року за понад 1,3 млн гривень у межах бюджетної програми Покращення стану автомобільних доріг загального  користування Львівської області. 

Схема Служби автомобільних доріг у Львівській області

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!