На Львівщині наприкінці грудня планують відкрити міст у селі Мильчиці

1315 0
На його ремонт виділили понад 6 мільйонів гривень.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

Дорожники завершують капітальний ремонт моста на автомобільній дорозі Городок - Зелений Гай в межах села Мильчиці. Відкрити його планують наприкінці грудня, інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині побудують міст, який має покращити сполучення між чотирма районами

«Міст протяжністю понад 12 метрів, був в аварійному стані. На його ремонт ми виділили понад 6 мільйонів гривень. Ремонтні роботи плануємо завершити до кінця року», – наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Роботи виконує підрядна організація «РБП ТРАНС-МОСТ».

У ЛОДА також додають, що цього року в межах Президентської програми «Велике будівництво» будують та ремонтують 10 мостових переходів. Зокрема наймасштабніший об’єкт – це міст у селі Крушельниця.

«Вартість капітального ремонту моста становить 65,5 мільйонів гривень. Загальна довжина моста з під’їздами - 852 метри», – додав Юрій Бучко.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

Попередній міст ще у 2008 році зруйнувався під час негоди. Тоді мешканці сіл Підгородці, Сопіт, Урич та Ямельниця залишились без автомобільного сполучення, тож поруч відкрили тимчасовий міст із арматури.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешн».

Нагадаємо, минулого тижня у місті Буськ, що на Львівщині, завершили ремонт мостового переходу через річку Полтва на автомобільній дорозі Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!