На Львівщині Нацполіція і лісова охорона проводитимуть спільні рейди

1572 0
Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства та Головне управління Національної поліції у Львівській області спільно працюватимуть для попередження незаконної рубки лісу.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Відтепер Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства та Головне управління Національної поліції у Львівській області спільно забезпечуватимуть охорону лісів, раціональне використання лісових ресурсів, попереджатимуть нелегальний обіг деревини та боротимуться з незаконними рубками. Днями сторони підписали відповідний документ – «Заходи щодо боротьби з незаконними рубками і попередження нелегального використання  деревини».

Читайте також: Україні затвердили новий регламент вирубки лісів

Про це повідомив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

«Цим документом передбачено проведення спільних рейдів з охорони лісів від незаконних рубок та інших лісопорушень, в тому числі порушень правил пожежної безпеки», – зазначив Анатолій Дейнека.

За його словами, також будуть проводитись перевірки правомірності перевезення споживачами деревини, заготовленої в лісах, незалежно від їхнього відомчого підпорядкування. Окрім того, для інформування громадськості щодо стану охорони лісів, фактів незаконних рубок та результатів їхнього розслідування, реалізацію заходів висвітлюватимуть у засобах  масової інформації.

Нагадаємо, громадськість Львівщини має доступ до контролю вирубки лісів у області. Механізм громадського контролю впроваджують у державних лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Це дозволить забезпечити прозорість та відкритість роботи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!