На Львівщині найчастіше скаржаться на транспорт та ями на дорогах

1040 0
У жовтні на «112» звернулось майже 10 тисяч громадян.
Фото: radio24.ua

Фото: radio24.ua

У жовтні найчастіше мешканці зверталися на «гарячу» лінію області зі скаргами на громадський транспорт та стан доріг. Про це розповів директор Львівського обласного контактного центру Тарас Роп'яник, –інформує пресслужба ЛОДА.

«Набравши короткий номер «112», громадянин може не лише отримати допомогу екстрених служб, а й звернутись зі своїми проблемами до органів виконавчої влади. Усі звернення, оператори реєструють направляють до виконання у міста, райони та структурні підрозділи обласної державної адміністрації», – зазначив Тарас Роп’яник.

У жовтні працівники служби «112» опрацювали 9 тисяч 903  звернення мешканців Львівської області. Оператори «112»  за потреби можуть з’єднати заявника з екстреними службами.

Додамо, що у Львові працює також гаряча лінії міста за номером 1580.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!