Політична реклама

На Львівщині неможливо доїхати до 41 населеного пункту

1119 0
У Львівській області через снігопади та хуртовини відсутній проїзд до 41 населеного пункту. Окрім цього, до 42 сіл проїзд ускладнений, - повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації.

Як зазначають у департаменті, найскладніша ситуація склалася у Сокальському та Радехівському районах, де негода залишила без доїзду відповідно 18 і 20 населених пунктів.

За минулу добу рятувальники витягнули із снігових заметів три автобуси, 44 вантажівки та 75 легковиків.

На 30 січня на дорогах області прогнозують ожеледицю, снігові замети, місцями пориви південно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, по півночі території подекуди збережеться ожеледь.

Окрім цього, обласне управління ДАІ через негоду тимчасово обмежило рух транспорту на автодорогах у напрямку Волинської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!