На Львівщині неповнолітній водій без прав в’їхав у маршрутку. Є постраждалі

6185 0
Через аварію водія легковика та пасажирку автобуса госпіталізували.

Ввечері о 18:45 год 29 грудня у Червонограді сталася ДТП. Неповнолітній водій автомобіля BMW не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом «БАЗ». Крім того, у 17-річного водія ніколи не було водійського посвідчення. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівщини.

За кермом автобуса перебував 43-річний мешканець Сокаля. Через ДТП водій легковика та 41-річна пасажирка автобуса отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу.

Правоохоронці за фактом аварії відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.  Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція встановлює обставини події.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!