На Львівщині нетверезий водій намагався дати хабаря патрульним

1389 0
Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 369 за пропозицію хабаря.
Фото: сheline.com.ua

Фото: сheline.com.ua

Вночі 7 червня на трасі Київ – Чоп біля Верхнього Синьовиднього патрульні зупинили автомобіль Hummer під керуванням 35-річного мешканця області за порушення ПДР.

У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився і під час оформлення адмінматеріалів, чоловік підійшов до патрульного і сунув йому під світловідбиваючі жилет 100 доларів США.

Патрульний від хабаря відмовився, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу Сколівського відділу поліції. На порушника винесли об'єднану постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП та за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП, а також склали протокол за ч.1  ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 369 за пропозицію хабаря.

Загалом, цієї ночі патрульні 2 батальйону склали 14 протоколів на водіїв, які сіли за кермо нетверезими.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!