На Львівщині невідомі розмалювали вагони поїздів. Фото

3138 0
Аерозольними фарбами пошкодили кілька вагонів.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

На Львівщині невідомі особи розмалювали аерозольними фарбами вагони дизель-потяга сполучення «Чернівці-Львів», йдеться на сайті Львівської залізниці.

Читайте також: «Укрзалізниця» запустила чат-бот, через який можна замовити квитки та їжу у поїздку

Зокрема, 9 січня, вандали внадилися на територію пасажирського вагонного депо Чернівці та зіпсували зовнішній вигляд моторного вагона дизель-поїзда ДПКР-2, що обслуговує регіональне сполучення «Чернівці-Львів». Ще один випадок хуліганства стався вночі 11 січня. На станції Мостиська-ІІ невідомі розмалювали два вагони електропоїзда ЕР-2, що очікував ранкового рейсу до Львова. Залізничники викликали на місце події чергові наряди поліції та підраховують суму збитків, заподіяних вандалами.

Читайте також: «Укрзалізниця» призначила новий поїзд «Інтерсіті» Київ-Славське через Львів

Загалом, впродовж минулого року Львівська залізниця зафіксувала 9 випадків пошкодження, розукомплектування та псування моторвагонного рухомого складу. Сума збитків становить 117 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!