На Львівщині низка приміських потягів змінили розклад руху

1350 0
Пасажирів просять враховувати зміни при плануванні подорожей.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 13 лютого, приміський потяг №6067 сполученням Ходорів – Львів прибуватиме на Головний вокзал Львова. Раніше цей поїзд прибував на приміський вокзал.

Джерело: пресслжуба ЛОДА

Крім того, завтра, 14 лютого, приміський поїзд № 6063 сполученням Ходорів – Львів теж прибуватиме на Головний вокзал Львова, замість приміського.

Читайте також: «Укрзалізниця» оновила графік руху поїздів і поновлює довоєнні маршрути через Львів

Пасажирів просять враховувати зміни при плануванні подорожей у вказаному сполученні.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запускає «Поїзд Єднання» №104/103 , що проїде 9 областей України та доставить листівки захисникам Краматорська. Потяг вирушатиме 16 лютого об 11:45 з Ужгорода. Поїзд прибуватиме до Краматорська об 11:40. Зворотно, з Краматорська, рейс поїзда №103/104 вирушить до Львова 17 лютого о 12:40, і прибуде у Львів о 6:25. Квитки на рейс вже доступні в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!