На Львівщині обіцяють відремонтувати дороги до кордону

2042 0
У 2015 році основний акцент дорожники на Львівщині зроблять на ремонті доріг, які ведуть до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Про це під час сесії Львівської облради 11 листопада повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Юрій Лазаренко.
Фото: vidomosti-ua.com

Фото: vidomosti-ua.com

За його словами, зараз у Львівській області в хорошому стані лише магістралі Київ-Чоп, Львів-Шегині, Львів-Краковець та Львів-Рава-Руська, пише ZAXID.NET.

«Автошлях, які ведуть до кордону, є в поганому стані. Частину з них планували відремонтувати цього року, але не надійшли кошти з державного бюджету, тому ми робитимемо акцент на їх ремонті наступного року», – сказав Лазаренко.

Читайте також: Короткий шлях зі Львова до Кракова. Поляки добудовують автобан

Зокрема, йдеться про ремонт доріг до Грушева, Угринова та Нижанкович.

 «Коли цього року ми пробували почати ремонт дороги Яворів-Грушів, то виявили, що дорога зроблена без основи. Відповідно, це вже потреба в іншому ремонті», – пояснив начальник служби.

Також серед доріг, які можуть розпочати ремонтувати наступного року є Нижанковичі-Самбір-Дрогобич, Судова Вишня-Рава Руська.

Читайте також: Думки Твого міста: Які дороги у Львові найбільше потребують ремонту?


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!