На Львівщині обрали найкращих юних спортсменів року зі стрибків у воду

991 0
За підсумками 2021 року найкращими в юнацькій групі стали четверо спортсменів.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

Львівська обласна федерація зі стрибків у воду назвала найкращих спортсменів за підсумками 2021 року. Найкращими молодими стрибунами стали четверо спортсменів. Про це повідомили на сторінці НОК України у Львівській області.

Читайте також: У Львові вручили премії найкращим дитячим тренерам року. Перелік

Так, у старшій юнацькій групі найкращими визнали Віру Середяк та Іллю Шлом’яка, а у молодшій юнацькій групі – Вікторію Медвецьку та Матвія Шлом’яка. Додамо, що юних спортсменів в олімпійському виді спорту тренує бригада наставників – Дмитро Адамчук, Уляна Кавійчик та заслужений тренер України Вадим Мельніков. У групах початкової підготовки з новачками працює тренерка Оксана Чабан.

Стрибки у воду є одним з найбільш популярних олімпійських видів спорту. До програми Ігор Олімпіад цей вид було вперше включено у 1904 році, відтоді він завжди є в олімпійських змаганнях, де розігрується 8 комплектів медалей – по 4 серед жінок та чоловіків, одиночні та синхронні. Стрибки у воду виконуються з трампліна 1-3 м та вишки 5-10 м.  

Фото Відділення НОК України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!