На Львівщині обрали нового очільника обласної федерації боксу

1825 0
Олександр Павелець в минулому вже очолював Львівську обласну федерацію боксу.
фото: відділення нок україни у львівській області

фото: відділення нок україни у львівській області

Сьогодні, 11 січня, на позачерговій звітновиборчій конференції Львівської обласної федерації боксу відбулись вибори президента, де одноголосно підтримали кандидатуру заслуженого працівника фізичної культури Олександра Павельця. Про це повідомили в управління молоді і спорту Львівської ОДА.

Олександр Павелець в минулому вже очолював Львівську обласну федерацію боксу. Також він обіймає посаду першого віце-президента Федерації боксу України.

Читайте також: Львів'янин став чемпіоном України з боксу

Додамо, що також одноголосно делегати, сформовані з членів федерації, підтримали кандидатуру найтитулованішого боксера-професіонала Заходу України Андрія Котельника на посаді першого віце-президента федерації. Підтримку делегатів отримали і нові віце-президенти: Богдан Дзюнько, Володимир Костик, Олег Комар, Степан Продивус та Юрій Флюнт.

Попереднього президента Богдана Бурду боксерська спільнота вшанувала хвилиною мовчання. Він несподівно помер на рингу – під час боксерського тренування – у листопаді 2021 року у віці 55 років. Наприкінці серпня Богдану Бурді виповнилось тільки 55 років. Левову частину свого життя він присвятив розвитку боксу на Львівщині: спочатку займався сам, успішно виступав на змаганнях державного й міжнародного рівня, тренував, а останні 10 років очолював обласну федерацію боксу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!