На Львівщині оголосили штормове попередження

2627 0
На території області очікують пориви вітру 15-20 м/с.
ілюстративне фото: То є Львів

ілюстративне фото: То є Львів

На Львівщині оголосили штормове попередження протягом 13-14 березня. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області з посиланням на Львівський обласний центр із гідрометеорології.  

На території області очікують пориви вітру 15-20 м/с. Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області просить проявляти пильність та обережність на вулицях. Закликають не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Також за можливості не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями. У разі небезпеки – телефонувати до Служби порятунку «101».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!