На Львівщині оголосили штормове попередження

1999 0
Також прогнозують туман видимістю 200 –500 м.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Завтра, 7 грудня, на Львівщині оголосили штормове попередження. По області прогнозують туман видимістю 200-300 м та ожеледицю на дорогах.

Джерело: Львівський гідрометцентр

Загалом, погода буде хмарною. Вночі по всій території, вдень місцями невеликі опади. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0 – 5° тепла.

Водіїв закликають не порушувати правила дорожнього руху та бути уважними. Також закликаємо дотримуватись безпечної відстані між транспортними засобами, не перевищувати швидкість руху автомобіля та пам’ятати про ввімкнені фари.

Окрім того, під час ожеледиці потрібно носити взуття з неслизькою підошвою, ходити повільно та маленькими кроками. Закликаємо переходити дорогу лише у спеціально призначених місцях та з увімкненими ліхтарями, щоб водії змогли вас побачити, оскільки через туман на дорогах погана видимість.

Нагадаємо, що синоптики прогнозують хмарну і морозну погоду у Львові упродовж тижня. На дорогах очікується ожеледиця, а температура повітря вночі може знизитись до 5° морозу. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!