На Львівщині оголосили тендери на ремонт двох доріг

3690 0
В одному випадку йдеться про експлуатаційне утримання траси, а в другому – про капітальний ремонт автодороги.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила на сайті системи електронних закупівель ProZorro два тендери на ремонти автодоріг.

У першому оголошенні йдеться про дрібний ремонт та поточне утримання 44-кілометрового відрізку автодороги Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів і транспортної розв’язки на цій трасі. Очікувана вартість робіт – 4,297 млн грн, термін закінчення робіт – до кінця 2018 року.

Читайте також: На Львівщині реконструюють пункти пропуску на кордоні з Польщею

Крім того, оголошено тендер на капітальний ремонт двох відрізків автомобільної дороги загального користування державного значення  від пункту пропуску «Смільниця» до Старого Самбора загальною довжиною майже 19 км за моделлю «проектування – будівництво».

Очікувана вартість робіт – 8,2 млн євро, а закінчити їх мають до 31 жовтня 2020 року.

Цей тендер оголошено в рамках освоєння так званого польського кредиту на розвиток інфраструктури на українсько-польському кордоні. Загальна сума польського кредиту, в межах міжнародного договору між урядами України та Польщі про надання кредиту на умовах пов'язаної допомоги, становить 100 млн євро. 25 мільйонів від суми передбачено на оптимізацію трьох пунктів пропуску (ДФС), 7 мільйонів для Державної прикордонної служби та 68 мільйонів євро на ремонт прикордонних автомобільних доріг для Укравтодору.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!