На Львівщині оновлюють перепустки для комендантської години. Старі будуть не дійсні

4094 0
З 21 березня старі перепустки будуть не дійсні.

Перепустки для пересування під час комендантської години оновлять. Рішення про їх заміну прийняли, щоб підвищити рівень ідентифікації особи та додатково захистити документи від підробки. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА з посиланням на начальника військової адміністрації Максима Козицького. 

«Нові перепустки виготовляємо віднині. «Старі» будуть діяти разом з новими до того часу, поки не буде відповідного наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації про припинення їх дії», –  зазначив Максим Козицький.  

Читайте також: У Львові та області вводять комендантську годину. Що треба знати

Нові перепустки видають за письмовим поданням керівника підприємства чи установи критичної інфраструктури до комендатури Львівської області. У листі (його зразок за посиланням) потрібно обґрунтувати необхідність перебування того, кому видана перепустка, на території Львівської області під час комендантської години. 

До подання також слід долучити інформацію про людину у таблиці. Подання з додатком надсилають на адресу  [email protected]. Перепустки виготовляються за рішенням коменданта впродовж трьох днів.

Дізнатись більше про подання перепусток можна за телефоном: 096-232-78-99. Більше про видачу – за номером: 095-592-14-37.

Нагадаємо, що під час комендантської години до центрів допомоги переселенцям курсують автобуси. Проїзд у них безкоштовний, рух координують волонтери на місцях.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!