На Львівщині опрацювали більше 90% голосів виборців. Результати. Оновлено

20868 0
Найактивніше мешканці області проголосували за чинного президента.
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Центральна виборча комісія опрацювала вже понад 90% протоколів у Львівській області, за якими на Львівщині лідирує чинний президент Петро Порошенко. За нього проголосували 35,45% виборців.

Читайте також: Усе про вибори президента у Львові та в області в один клік. Оновлюється

Друге та третє місце у регіоні на різних округах розділяють кандидати Анатолій Гриценко (19,06%, що є найкращим для кандидата результатом серед областей) та Юлія Тимошенко (14,8%).

За шоумена та актора Володимира Зеленського, який за попередніми підрахунками та результатами екзит-полів набрав найбільше голосів по Україні загалом, у Львівській області наразі проголосували 11,95% виборців, що є найнижчим результатом серед усіх областей. 

Додамо, що у Львові проголосували понад 70% виборців. Найбільшу явку зафіксували у Сихівському районі. 

Читайте також: Під час голосування на Львівщині грубих порушень не виявили, – поліція

Нагадаємо, учора оприлюднили перші результати національного екзит-полу, за яким Петро Порошенко отримав найбільше серед усіх кандидатів на заході України (26%). Загалом по Україні у виборчих перегонах лідирує з результатом у 30,6% Володимир Зеленський, Петро Порошенко має 17,8% голосів виборців, на третьому місці – Юлія Тимошенко з 14,2% голосів. На 4-му і 5-му місцях відповідно Юрій Бойко (9,7%) та Анатолій Гриценко (7,1%).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!