На Львівщині осінній призов виконали на 74%

1364 0
За час осінньої призовної кампанії на військову строкову службу призвуть 632 осіб.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Упродовж жовтня та листопада цього року на військову строкову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань вже вирушили 469 призовників, а це – 74% виконання поставленого завдання, інформує Львівський обласний військовий комісаріат.

Читайте також: В Україні з'являться електронні військові квитки

До кінця листопада та впродовж грудня до війська призвуть ще 163 призовники. Загальна чисельність призовників під час осіннього призову на військову строкову службу становитиме 632 осіб.

Як наголошують в обласному військкоматі, військовослужбовців строкової служби до виконання завдань в районі ООС не залучають. Термін проходження служби – один рік для осіб із вищою освітою та півтори року для осіб без вищої освіти.

Нагадаємо, в Україні з 1 жовтня розпочався осінній призов до лав Збройних Сил. Він триватиме до 31 грудня. Раніше, через поширення коронавірусу в Україні відклали весняний призов. Замість квітня-червня призов відбувся у травні-липні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!