Небайдужих просять допомогти особливій родині, яка збирає кошти на мікроавтобус

2495 0
Нині вони виховують сімох діток.

Багатодітна родина на Львівщині, яка прийняла шістьох дітей із проблемами зі здоров’ям нині потребує допомоги. Небайдужих закликають допомогти їм зібрати кошти на мікроавтобус, аби возити діток до школи, на реабілітацію і гуртки.

«Оксана і Сергій потребують допомоги доброчинців. Родині потрібен пасажирський мікроавтобус, авто крісла (щоб возити дітей до школи, на реабілітацію і гуртки) і холодильник. Святий Миколаю, відгукнися», – написала на своїй сторінці у Фейсбук журналіска Наталія Волосацька.

Кошти можна надіслати на рахунок «Приватбанку» 5168 7554 5399 4622 – Дадак Оксана Михайлівна.

Читайте також: Не слухати, що кажуть інші. Історія львів’янки, яка удочерила дитину і змінила професію

Сім'я Дадаків виховує сімох дітей: рідну, чотирьох усиновлених та двох під опікою. Оксана та Сергій прийняли у родину діток, яким складно було знайти опікунів через проблеми зі здоров’ям. Першу дівчинку сім’я взяла, коли їх рідному синові було 6 років. Дівчинка народилася з вагою 700 грам. Згодом, з’ясувалось, що у неї є ще двоє старших рідних сестер. Так у Дадаків з'явилися ще двоє дівчат 10-річні Юля і 9-річна Софія. Згодом у сім’ї з’явились ще двоє хлопців, від яких відмовились рідні батьки. 

Додамо, на Львівщині упродовж 2020 року 260 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли нові родини.  

 

 

 

 

 

На Львівщині живе унікальна сім’я. Пара прийняла до себе шістьох дітей, у яких є проблеми зі здоров’ям. Сім'я Дадаків виховує сімох дітей: рідну, чотирьох усиновлених та двох під опікою. Здорові мають значно більше шансів потрапити в сім'ю, тому Дадаки вирішили дати можливість на щасливе життя іншим, передає ТСН.

Олена, Юля, Софія і Віталік – усиновлені. Орест і Соломія знаходяться під опікою. Олену жінка взяла, коли її рідному синові було 6 років. Дівчинка народилася з вагою 700 грам і з купою хвороб. «Вона ходила, як мавпочка, страшно було дивитися. Але вона навчила мене вірити. Вірити в неможливе», – каже мати Оксана.

Коли сім'я всиновлювала Олену, то дізналася, що у неї є ще двоє старших рідних сестер. Так у Дадаків з'явилися 10-річні Юля і 9-річна Софія.

Читайте також: Не слухати, що кажуть інші. Історія львів’янки, яка удочерила дитину і змінила професію

Також у сім’ю прийняли і 7-річного Віталіка. Потенційних усиновителів лякав його діагноз – фетальний алкогольний синдром, який пов'язаний з тим, що мати зловживала спиртним під час вагітності. Спочатку хлопчик був агресивним, але згодом все налагодилось.

Від Ореста рідні батьки відмовилися ще в пологовому будинку. В 11 місяців він навіть не міг сидіти. Але за два тижні в сім'ї Дадаків він сів у ліжечку.

«Ці діти дають щось особливе. Здорових заберуть однозначно. Для них місце завжди знайдеться», – кажуть багатодітні батьки. Глава сім'ї, щоб допомогти дружині, перейшов на нічну роботу. Каже, що хоче бачити, як ростуть діти.

Додамо, на Львівщині упродовж 2020 року 260 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли нові родини.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!