На Львівщині перекрита траса Київ-Чоп. Деталі

3104 0
Біля Стрия з 12:30 до 16:00 буде перекрито трасу у кількох місцях ― на об’їзній (614 км траси Київ-Чоп). Також дорогу перекриють і біля в’їзду в місто, щоб машини не їхали через центр Стрия. Учасники акції будуть ходити по пішохідному переходу, який там облаштований.
фото: www.gazeta-misto.te.ua

фото: www.gazeta-misto.te.ua

Як повідомляє ZAXID.NET, викладачі і студенти всіх ПТУ м. Стрий на Львівщині перекривають міжнародну трасу Київ-Чоп. Освітяни протестують проти переведення професійно-технічних училищ на фінансування з місцевих бюджетів.

У Стрию є чотири коледжі, фінансування цих навчальних закладів є мізерним. Трудовий колектив з березня не отримує зарплатні, а учні стипендій. Також бракує коштів на проведення навчального процесу.

Зараз біля 614 км траси Київ-Чоп зібралися викладачі та учні ПТУ №35, їх близько 30 осіб. Але планується, що сюди підійдуть представники усіх навчальних закладів Стрия.

Нагадаємо, фінансування професійно-технічної освіти, в результаті змін до бюджетного кодексу, що були ухвалені в кінці 2015 року, переклали на місцеві бюджети. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!