На Львівщині під час отримання хабара затримали голову лісгоспу

3531 0
Під час обшуку вилучили помічені гроші та документацію.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

На Львівщині правоохоронці затримали голову Золочівського дочірнього підприємства «Галсільлісу» під час отримання хабара. Про це повідомили в управлінні майном спільної власності ЛОР.

Читайте також: Посадовців «Львівгазу» викрили на масштабному вимаганні хабарів за нібито використаний газ

Слідчі управління Головного управління Національної поліції У Львівській області за участі представників Управління СБУ у Львівській області провели обшуки у приміщенні Золочівського підприємства «Галсільліс» та вилучили документацію, чекові принтери, мобільні телефони, лісорубні квитки, комп’ютерну техніку, бирки обліку деревини та інше.

Як встановили слідчі, 58-річний посадовець отримав неправомірну вигоду в сумі 46 тисяч гривень за відпуск лісопродукції з території лісогосподарства без належного документального оформлення, накладної та офіційної оплати.

16 квітня правоохоронці затримали голову лісгоспу під час отримання ним хабара. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте такожЧиновника з Львівської ОДА, якого впіймали на хабарі, відпустили під заставу

Нагадаємо, що у січні минулого року на Львівщині на хабарі затримали гендиректора «Галсільлісу». Разом із ним затримали й працівника одного з обласних комунальних лісових господарств, який систематично возив для свого керівника відкати від продажу лісу. Прокуратура спільно з поліцією та СБУ встановила, що голова «Галсільлісу» керував корупційною схемою та щомісяця вимагав від своїх підлеглих по 30-40 тис. грн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!