На Львівщині підрядника підозрююють в привласненні 8,5 млн грн під час будівництва мосту

684 0
Організація виконала роботи не в повному обсязі їхню завищила вартість.
Фото: прокуратури

Фото: прокуратури

На Львівщині правоохоронці повідомили про підозру підряднику, який незаконно привласнив 8,5 млн грн бюджетних коштів під час будівництва мосту. Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

За даними слідства, підприємство, упродовж 2020-2021 років на замовлення Східницької селищної ради на Львівщині здійснювало роботи з будівництва автомобільного мосту для з’єднання двох населених пунктів.

Однак організація виконала роботи не в повному обсязі, і завищила їхню вартість. Підрядники підробили офіційні фінансово-господарські документів щодо обсягів і вартості робіт, та подали їх для оплати замовнику. Відтак, державні  збитки становлять майже 8,5 млн грн.

Директору будівельної компанії повідомили про підозру у заволодінні державними коштами в особливо великих розмірах шляхом підроблення фінансово-господарських документів (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!