На Львівщині підрядники перероблятимуть неякісний ремонт доріг

3948 0
Підрядні компанії усуватимуть недоліки ремонту доріг, які вони проводили на території Львівщини у 2016 році, за власний кошт.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Про це 28 лютого повідомили на нараді у Львівській облдержадміністрації з представниками підрядних організацій та дорожніх служб, передає прес-служба ЛОДА.

Служба автомобільних доріг у Львівській області продемонструвала результати обстеження стану автодоріг загального користування, зокрема й тих, які відремонтували торік. На окремих ділянках виявили багато недоліків, що виникли після ремонту.

До дорожніх організацій, яким висловили зауваження, належать ТзОВ «Онур», ТзОВ «Автомагістраль-Південь», ДП «Львівський облавтодор», ПП «Дако Плюс», МПП «Нара», ПП «Рома», ТзОВ «Техно-Буд-Центр», ТзДВ ШРБУ №65, ПП «Механіка-К», ТзОВ «Дрог-Буд».

Усувати ці недоліки почнуть тоді, коли будуть сприятливі для цього погодні умови. Голова ОДА Олег Синютка наголосив, що підрядники, які не ліквідують дефекти, не матимуть права продовжувати ремонт доріг на території області.

Окрім того, на нараді відповідальним підрядним організаціям доручили до Великодніх свят ліквідувати аварійні ями на трасах та привести до ладу придорожні смуги: очистити узбіччя від сміття та чагарників.

Нагадаємо, мешканці області можуть повідомляти про факти неналежного ремонту автомобільних доріг на гарячу лінію 112. Якщо інформація щодо неякісного ремонту підтвердиться, в області вимагатимуть від підрядника відшкодування збитків і виконання робіт за гарантійними зобов’язаннями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!