На Львівщині підтвердили ще 11 смертей унаслідок коронавірусу

7264 0
Деякі пацієнти померли ще на початку червня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

На Львівщині підтвердили смерть унаслідок коронавірусної хвороби у ще 11 людей. Про це повідомляє Львівська ОДА.

Хоча 11-х померлих додали до статистики сьогодні, 3 липня, пацієнти померли у період з 5 червня до 1 липня, а не за добу.

Читайте також: Чи справді Львівщина перейшла пік коронавірусу

Так, ще 5 червня померла 54-річна жінка, яка лікувалась у Новояворівській районній лікарні. Інфекцію у неї підтвердили посмертно 14 червня.

13 червня у Сокальській районній лікарні помер 69-річний чоловік, якому Covid-19 також підтвердили посмертно – 27 червня.

15 червня у Кам’янка-Бузькій районній лікарні помер 81-рчний чоловік. Діагноз йому підтвердили того ж дня – 15 червня.

19 і 20 червня померли двоє пацієнтів Львівської лікарні швидкої допомоги. Це 52-річна жінка, діагноз якій підтвердили у день смерті – 19 червня, і 63-річний чоловік, у якого Covid-19 діагностували 17 червня.

27 червня у Стрийській міській лікарні померла 68-річна жінка, Covid-19 у якої діагностували 23 червня.

30 червня померли двоє пацієнтів. У Сокальській районній лікарні помер 58-річний чоловік, коронавірусну інфекцію у нього діагностували 22 червня. А у госпіталі ветеранів війни у Винниках помер 59-річний чоловік, який мав позитивний результат тесту на коронавірус від 24 червня.

1 липня унаслідок коронавірусу померли троє людей. Так, 60-річний чоловік помер у Стрийській міській лікарні, позитивний результат його аналізу на Covid-19 прийшов 25 червня. У Сокальській районній лікарні помер 64-річний чоловік, діагноз йому підтвердили 29 червня. У інфекційній лікарні Львова того ж дня помер 66-річний чоловік, діагноз у якого був підтверджений ще 9 червня.

Tvoemisto.tv звернулось до директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса з питанням про те, чому звіти про смертність унаслідок коронавірусу надходять з районів Львівщини зі значним запізненням, і повідомить читачів про результат.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!