На Львівщині після ДТП гелікоптер евакуював двох потерпілих

1487 0
Гелікоптер доставив до лікарень 22-річного та 52-річного чоловіків після ДТП.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Вчора ввечері гвинтокрилом МВС Airbus Helicopters Н-145 евакуювали двох людей, які внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Читайте також: Ланцюжок життя. У Львові вперше застосували апарат ШВЛ у повітрі

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня ввечері, о 22.50 год, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» біля міста Турка Самбірського району.

Водій автомобіля «МАН» 52-річний львів’янин не впорався з керуванням, з’їхав із проїзної частини та перекинувся. Внаслідок ДТП водій вантажівки та його пасажир, 22-річний мешканець одного з міст Львівського району, отримали тілесні ушкодження.

Читайте також: На Львівщину прибув гелікоптер для евакуації хворих і поранених. Відео дня

52-річного водія з черепно-мозковою травмою та порушенням ритму серця доставили гвинтокрилом МВС Airbus Helicopters Н-145 в одну з лікарень міста Дрогобич.

Після цього гелікоптер повернувся за іншим потерпілим – 22-річним пасажиром, якого з черепно-мозковою травмою та травмою живота доставили до львівської міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, 24 жовтня гелікоптер евакуював двох важко травмованих людей у ДТП у Червоноградському районі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!