На Львівщині планують напрацювати екскурсійні тури шахтами

1323 0
Створення екскурсійних турів у шахту, кажуть представники області, цілком реальне.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Представники управління туризму та курортів Львівської ОДА відвідали Червоноград та Сокальщину, аби оглянути туристичні локації і напрацювати нові туристичні маршрути. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Область пропонує медичний та оздоровчий туризм, а також екологічний, активний, пізнавальний, релігійний, гастрономічний. Ми подумали, а чому б не запропонувати мандрівникам індустріальний туризм? Багато ж туристів  шукають справжніх експериментів, нових емоцій, цікавляться процесами виробництва», – каже Тарас Лозинський, заступник начальника управління туризму та курортів.

Читайте також: Львівських шахтарів залучали до будівництва житла для керівництва

За його словами, створення екскурсійних турів у шахту – цілком реальне, на території можна було б створити музей з експозиціями, сувенірну продукцію і бренд. Важливо зрозуміти механізм погодження дозволів на екскурсії в шахтах.

Таким чином пропонують популяризувати серед туристів і невеличкі міста на Львівщині, як-от Червоноград і Сокаль, де є також багато пам’яток та сакральних об’єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!