На Львівщині планують створити центр реабілітації для узалежнених дітей

1073 0
Це буде перший дитячий центр надання психологічної та соціальної реабілітації в Україні.
соцмережі

соцмережі

На Львівщині планують створити центр соціально-психологічної реабілітації для узалежнених дітей через проблему дитячої залежності від алкоголю, наркотичних речовин, азартних, комп’ютерних ігор, повідомляє пресслужба Львівської облради.

Ідею створення такого центру в області підтримали депутати на засіданні постійної комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій.

Читайте також: Нарколог: львівські підлітки починають не з алкоголю, а зі психостимуляторів

Загалом дитячих центрів надання психологічної та соціальної реабілітації ще немає в Україні.

Відповідне звернення до комісії обласної ради надіслав керівник Благодійного фонду «Легіон світла». За словами керівника благодійного фонду Романа Гоменюка, узалежненим дітям надаватиметься не лише соціальна, або психологічна допомога, їм проводитимуть реабілітацію в стаціонарних умовах.

Депутати звернулися до комісії з питань комунального майна обласної ради з пропозицією розглянути можливість надання в оренду приміщення на території Львівської області для створення центру соціально-психологічної реабілітації узалежнених дітей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!