На Львівщині планують збудувати промисловий парк з житловим та розважальним комплексами

2019 0
Індустріальний парк Agro.Food.Tech Park наразі немає аналогів в Україні.
Фото: shutterstock.com

Фото: shutterstock.com

На території Львівщини планують збудувати індустріальний парк Agro.Food.Tech Park, що спеціалізується на переробці агропродуктів, розробці та виробництві продуктів харчування та пов’язаних напрямках. Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Передбачили створення єдиного в Україні центру, що об’єднає новітні технології у сфері агро- та харчової промисловості, генеруватиме ідеї з розробки нових типів продуктів харчування та організації серійного виробництва з виходом на європейський та світовий ринки.

Читайте також: На Львівщину переїжджають два великі українські машинобудівні підприємства

Такий індустріальний парк, зі слів розробників, допоможе вирішити проблему релокації прифронтових підприємств, в тому числі зберегти зайнятість для працівників та створити нові робочі місця. Окрім промислових цехів та складських приміщень, на території нового парку планують збудувати виставковий центр, бізнес-парк, дитячий садок, школу, а також житлові будинки з торгово-розважальним центром.

Додамо, від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Львівщину релокувались 79 підприємств. Із них 32 уже працюють. Охочі переїхати і працювати продовжують звертатися. Так, відділ інвестиційної політики Львівської ОВА вже опрацював 347 заявок на переміщення виробничих потужностей.

Нагадаємо, що у Львівській області запрацює Програма підтримки бізнесу на час воєнного стану, що стане допоміжним інструментом до економічних ініціатив, які запровадила держава. Йдеться про фінансову допомогу бізнесу, який переїхав на Львівщину чи веде діяльність в нашій області. Першочергово у неї заклали 50 мільйонів гривень. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!