На Львівщині плюс 1 хворий на коронавірус та 7 нових підозр. Оновлено

2544 0
В обласній інфекційній лікарні перебуває 61 пацієнт.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

В області із підозрою на коронавірусну інфекцію з'явилося ще 7 пацієнтів та плюс один підтверджений хворий на коронавірус . 

Читайте також: В Україні підтверджено 73 випадки COVID-19. З них один у Львові

Як повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко, пацієнти поступили зі Львова, а також Самбірського, Стрийського, Сколівського районів. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 61 особа. На самоізоляції знаходяться 32 осіб. Виписано з лікарні 11 пацієнтів.

Разом з тим, за повідомленням в.о. директора Центру громадського здоров’я Ігоря Кузіна, на Львівщині зафіксовано ще один випадок коронавірусної хвороби COVID-19. 

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 104 людини. 

Читайте також: Голова МОЗу наполягає на введенні надзвичайного стану 

Станом на 22:30, на Львівщині є 2 підтверджені випадки захворювання на коронавірус. З підозрою на коронавірус – 94 осіби. Очікуються результати контрольного тестування. Одна особа знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!