На Львівщині побільшало хворих із підозрою на коронавірус

6558 0
На Львівщині підтвердили 5 випадків зараження COVID-19.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

На Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще троє людей. Пацієнти родом зі Львова та Дрогобича. Про це з посиланням на головну епідеміологиню Львівщини повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Читайте також: На Львівщині анонсували масове тестування мешканців на коронавірус

На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 48 пацієнтів, ще 64 – перебувають удома на самоізоляції. За увесь час із лікарні виписали 53 людей.

Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 2-х пацієнтів наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулася 165 людей.

За результатами тестів у 6 осіб – грип. Коронавірус на Львівщині не підтвердили у 72 пацієнтів. Наразі ж підозру на коронавірус перевіряють у 93 людей.

Додамо, що COVID-19 підтвердили у п’яти мешканців Львівщини. Всі вони повернулися з-за кордону або контактували з хворими.

Читайте також: Де в Україні виявили хворих на коронавірус. Інтерактивна мапа

За даними МОЗ, в Україні зафіксували 311 випадків зараження коронавірусом, 8 людей – померли, ще четверо українців померли в Італії. Натомість шестеро в Україні вже вилікувались.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!