Поблизу Раковця на Львівщині завершили основні роботи з капремонту дороги. Фото

2296 0
Ділянка відремонтованої дороги є частиною автомобільної дороги Загір'я – Суха Долина.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На автомобільній Загір'я – Суха Долина – (Київ – Чоп) на ділянці від с. Кагуї до с. Раковець, завершили роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Читайте також: Як ремонтують дорогу Сокаль-Стоянів. Фото

Під час ремонту розширили проїзну частину, влаштували водопропускні труби, підпірну стінку з габіонів, нову двошарову основу та нижній шар асфальтобетонного покриття.

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, дорогу ремонтують у межах програми «Велике будівництво» за рахунок коштів державного дорожнього фонду. Зокрема, в цьому році на ремонтні роботи скерували 40 млн грн.

Читайте також: На Львівщині відремонтували майже 5 км дороги Турка – Лопушанка

Наступного року планують влаштувати тротуар і велодоріжку на всій протяжності ремонту та верхній шар асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, капітальний ремонт дороги розпочали у липні цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!