На Львівщині побудують міст, який має покращити сполучення між чотирма районами

3884 0
Міст з’єднює дороги Східниця-Пісочна та Східниця-Турка.
Фото: D-nk.com.ua

Фото: D-nk.com.ua

На Львівщині планують за понад 30 млн грн побудувати міст через річку Східничанка із підходами в смт Східниця. Відповідне рішення ВР ухвалила 3 вересня у першому читанні.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

Як повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, цей міст з’єднує дороги Східниця-Пісочна та Східниця-Турка, які завершують ремонтувати. 

Відновлення моста, за його словами, покращить логістику сполучення 4-ох районів – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського.

Наразі законопроект № 3991 про капремонт автошляхів готують до другого читання. 

Читайте також:  Як на Львівщині ремонтують дорогу до курортної Східниці. Фото

Нагадаємо, біля Трускавця побудують новий відрізок дороги Східниця – Пісочна, що оминатиме карстове провалля, яке утворилося поблизу. Попередня вартість робіт становить 239,5 млн грн. Протяжність нової дороги становитиме 3,9 км і матиме дві кільцеві розв’язки. У проекті передбачено сучасні енергозберігаючі прилади освітлення та заходи для запобігання забруднення повітряного та водного середовища. 

Також на Львівщині почали ремонт дороги загального користування Турка – Східниця. Загальна вартість робіт становить 222,7 млн гривень. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон». 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!