На Львівщині почали ремонт траси Київ — Чоп. Фото

3806 0
Перші роботи стартували на ділянці Сколе — Коростів.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині розпочали ремонт траси державного значення М-06 Київ — Чоп на відрізку Сколе — Коростів. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018 році. Перелік

За словами в. о. керівника департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Романа Кокотайла, у межах проведення ремонтних робіт, запланували регенерацію та укладання конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», товщиною 16 см із застосування емульсії та цементу. Крім цього, на трасі влаштують вирівнюючий шар асфальтобетонної суміші, товщиною 10 см і верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетону, товщиною 5 см.

Підрядником виконання робіт є організація «Автомагістраль-Південь», кошти на ремонт передбачені у державному бюджеті на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення у сумі 100 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!