На Львівщині почали ремонт дороги Накваша-Попівці-Підкамінь

1393 0
На ремонт менше кілометра дороги скерували 3 млн гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Учора на Львівщині розпочали ремонтувати автомобільну дорогу загального користування місцевого значення Накваша-Попівці-Підкамінь, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Дорогу від Мостиськ до Самбора ремонтуватимуть за майже 700 млн грн

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, у планах відремонтувати близько 800 метрів дорожнього покриття. На ремонт цієї дороги з обласного бюджету скерували 3 млн гривень.

Зараз тут проводять роботи з влаштування основи з щебенево-піщаної суміші та розширення проїжджої частини, після чого влаштують шар з асфальтобетонну.

Роботи з ремонту виконує підрядна організація  «Шляховик-Т».

Нагадаємо, на Львівщині стартував ремонт автомобільної дороги Т-14-15 Мостиська – Самбір – Борислав. Зокрема, роботи розпочали на ділянці від Мостиськ до Самбора. Торік відновили частину дороги між Самбором та Бориславом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!