На Львівщині розпочали ремонт дороги Острів – Луки. Фото

2802 0
На ремонт цієї частини дороги виділили 5 млн гривень
Фото: з фейсбук-сторінки Юрія Бойко

Фото: з фейсбук-сторінки Юрія Бойко

У Самбірському районі, що на Львівщині розпочали ремонтні роботи дороги Острів – Луки. Вона є продовженням автодороги Садковичі – Чернихів, яку розпочали ремонтувати наприкінці березня. 

Про це на своїй фейсбук сторінці повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

Разом усі дороги сполучають дві державні магістралі – Львів-Самбір-Ужгород та Мостиська-Самбір-Борислав. 

«Ремонт цих доргіх дозволить водіям майже на годину зменшити час у дорозі, адже тепер можна буде рухатися в сторону Рудок та інших населених пунктів без в’їзду в Самбір», – пише Юрій Бойко. 

Читайте також: Через обвал моста на дорозі Львів - Луцьк заблокована траса. Схеми об'їзду

За його словами, на дорозі Садковичі – Чернихів на ділянці км 0+000 - км 10+000 вже є вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. 

Загалом на ремонт 10 кілометрів доріг потрібно 52 млн грн, а на дорогу Острів – Луки необхідно 5 млн грн. Ремонт доріг планують завершити до кінця червня. 

Читайте також: На Львівщині ремонтують дорогу, яка з'єднує із Волинню

Нагадаємо, що капітальний ремонт гірських доріг на Самбірщині в напрямку Турки – Східниці та Турки – Лопушанки запланований на літо. Загалом на ремонт доріг на Львівщині у першому півріччі 2021-го року виділили 104 млн гривень на умовах співфінансування автошляхів місцевого значення та комунальної власності. Ще 891,5 млн гривень для ремонту доріг місцевого значення надійдуть з Державного дорожнього фонду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!