На Львівщині почали ремонтувати останню частину траси Львів – Пустомити – Меденичі. Фото

6592 1
Наразі тривають підготовчі роботи, які передбачають фрезерування наявного дорожнього покриття, розбирання тротуарів та бордюрів.

На Львівщині почали капітальний ремонт останньої ділянки дороги Львів – Пустомити – Меденичі, від села Велика Горожанка до селища Меденичі. Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

У межах капітального ремонту, мають розширити проїзну частину, облаштувати дощову каналізацію, конструктивні шари з асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, примикань, з’їздів, тротуарів, автобусних зупинок, зовнішнього освітлення та організацію дорожнього руху. А також відремонтують штучні споруди, які розташовані на цій ділянці дороги.

Наразі тривають підготовчі роботи, які передбачають фрезерування наявного дорожнього покриття, розбирання тротуарів та бордюрів, зрізування кущів та демонтаж металевих опор зовнішнього освітлення.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень, із яких, наразі, виділили 170 млн гривень.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні торік. Також до кінця цього року частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтують у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Роботи на цій траси триватимуть і наступного року, а термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото Служби автомобільних доріг Львівщини


Читайте також:
17 Червня, 2019 09:11
666 ... а фірма-підрядник часом не "Дубневичі" ? ... бо ж це -" неправильна" фірма ... от не змогли почекати поки ота "швабода" прийде і лад там наведе ... якось непатріотично ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!