Політична реклама

На Львівщині подорожчає проїзд у міжміських маршрутках

1756 0
На Львівщині вартість проїзду в маршрутках через місяць зросте на 20%

Тарифи на міжміські та приміські перевезення на теренах Львівської області можуть зрости на 20%, адже для цього є відповідні підстави та чимало звернень перевізників, а особливо Львівського осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників», – повідомив в.о. директора департаменту розвитку інфраструктури Львівської облдержадміністрації Віктор Чайко.

За його словами, департамент економіки обладміністрації опрацьовує численні звернення перевізників та розглядає можливість підвищення цін на проїзд у громадському транспорті, адже для цього є чимало підстав.

«Згідно із проектом розпорядження голови облдержадміністрації, який невдовзі з’явиться на сайті адміністрації, передбачено, що вартість одного кілометра зросте до 29 копійок, поки що в області діє тариф 25 копійок за кілометр. Це означає, що проїзд на міжміських та приміських маршрутах збільшиться десь у середньому на 20%», – наголошує Віктор Чайко.

Щодо міжобласних перевезень, то це компетенція Міністерства інфраструктури України.

Як додає Віктор Чайко, тарифи зростуть орієнтовно через місяць: «Від дня, коли постанова буде розміщена на сайті, потрібно мінімум місяць, щоби почали діяти нові тарифи. Адже необхідно провести обговорення і лише тоді – процедура погодження і підписання».

Джерело: Погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!