На Львівщині пограбували храм УГКЦ

6866 0
Зловмисники викрали понад 100 тисяч гривень.
Фото: Релігійна громада УГКЦ у Старому Милятині

Фото: Релігійна громада УГКЦ у Старому Милятині

У селі Старий Милятин на Львівщині зловмисники пограбували храм УГКЦ Стрітення Господнього. Зокрема, викрали звідти понад 100 тис. грн, 505 євро, 200 доларів та 100 злотих. Про це пише Буський медіа портал. 

Викрадені з церкви кошти призначалися для проведення там ремонтно-будівельних робіт. У поліції Львівщини Тvoemisto.tv інформацію про крадіжку підтвердили.

Читайте також: У Львові з'явилася площа святої Софії

«Було таке звернення у поліцію, і зараз ми вживаємо усіх заходів для встановлення зловмисників», – каже у коментарі Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольска.

Як уточнив начальник відділу №2 Золочівського районного відділу ГУ НП у Львівській області Микола Патинок, поліція відкрила кримінальне провадження за. ст.185, частиною 3 (крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 6 років.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!