На Львівщині поліція проводитиме планові навчання. Мешканців просять зберігати спокій

1165 0
Навчання проводять для того, аби перевірити готовність поліцейських працювати в екстремальних ситуаціях.
Фото: 1news.com.ua

Фото: 1news.com.ua

Поліція Львівщини проводитиме планові навчання від сьогодні, 10 серпня, і до 13 серпня. Як повідомили в пресслужбі структури, првоохоронці відпрацьовуватимуть дії під час спеціальних поліцейських операцій.

Навчання проводять для того, аби перевірити готовність поліцейських працювати в екстремальних ситуаціях, а також, щоби вдосконалити професійну підготовку правоохоронців.

Читайте також: СБУ затримала ексголову Львівської облради під час отримання хабара

У поліції Львівщини звернулися до мешканців та гостей регіону з проханням зберігати спокій, з розумінням ставитись до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Нагадаємо, що напередодні координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Львівській області проводила планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання. Масштабні тренування відбувалися в умовах максимально наближених до реальних. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!