На Львівщині помер провакцинований чоловік. Причину встановлюють

187057 0
Учора чоловіка провакцинували в одному із тимчасових пунтів щеплення.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Сьогодні, 16 квітня, на Львівщині помер 63-річний чоловік. Про це у себе на Фейсбуку повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Читайте також: Шлях вакцини. Як у Львові зберігають і перевозять «щит» від коронавірусу. Репортаж

15 квітня чоловіка провакцинували в одному із тимчасових пунтів щеплення. Поки що невідомо, що могло спричинити летальний випадок.

Наступного дня, 17 квітня, Максим Козицький уточнив, що чоловік мав хворобу серця.

«Щодо смерті чоловіка 63 років. За попередньою інформацією, згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, cтенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність», – написав він.

Читайте також: В Україні планують запровадити паспорт вакцинації

Нагадаємо, як раніше розповідала у коментарі Тvoemisto.tv головний медик Львова Леся Кобецька, за кожним, хто провакцинувався від коронавірусу, упродовж трьох днів має стежити сімейний лікар. В його обов’язках – подзвонити, спитати, як почувається людина і чи нічого її не турбує.

Додамо, що цього тижня у Львові розпочали вакцинацію освітян, працівників комунальних служб. Станом на 16 квітня в Україні від коронавірусу зробили 432 829 щеплень, 13 529 за попередню добу. У Львівській області – це загалом 31 732 людини (+2 659). 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!