На Львівщині померла 20-річна дівчина з підтвердженим коронавірусом

75857 0
У дівчини була супутня патологія.
Фото ілюстративне. Vladimir Fedotov

Фото ілюстративне. Vladimir Fedotov

У Стрийській міській лікарні померла 20-річна дівчина з підтвердженим діагнозом коронавірусної інфекції. Про це Тvoemisto.tv повідомив директор департаменту хорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

Головний лікар Стрийської міської лікарні Осип Бегей зазначив, що дівчина три дні лежала у лікарні, на апараті ШВЛ.

Водночас заступник головного лікаря обласної інфекційної лікарні Ігор Берник сказав, що львівські лікарі консультували медиків у Стрию. Дівчина перебувала у критичному стані, була нетранспортабельною, щоб перевезти її на лікування до Львова.

Як уточнив Тvoemisto.tv Орест Чемерис, у пацієнтки була супутня патологія. Вона поступила у лікарню після обіду у п’ятницю у важкому стані із двобічною пневмонією. Впродовж доби стан її погіршися. У суботу її перевели на штучну вентиляцію легень, та врятувати її не вдалося. 

У дівчини був підтверджений Сovid-19. Також у неї відібрали матеріал з біопсії для додаткового дослідження. 

Як стало відомо Tvoemisto.tv із власних джерел, дівчина навчалася в УКУ.

Христина Гоголь

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!