На Львівщині померло ще вісім людей із підтвердженим коронавірусом

7152 0
А за останню добу на Львівщині підтвердили 240 випадків інфікування коронавірусом.
фото: Freepik.com

фото: Freepik.com

На Львівщині померло ще восьмеро людей, у яких підтвердили діагноз коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Жінка, 1944 року народження, померла 22 червня. Позитивний результат тесту, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 1 червня. По медичну допомогу звернулась до 8-ї клінічної лікарні міста Львова, згодом її перевели до Центру легеневого здоров'я.

Чоловік, 66 років, помер 18 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусу, отримали 18 червня. Пацієнт був госпіталізований до Львівської обласної клінічної лікарні.

Чоловік, 57 років, помер 19 червня. Результат тесту, який підтвердив наявність інфекції, отримали  4 червня. Перебував на лікуванні у Яворівській ЦРЛ.

Жінка, 91 рік, померла 17 червня. Позитивний результат тесту, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 15 червня. Перебувала га амбулаторному лікуванні.

Чоловік, 46 років, помер 20 червня. Позитивний результат тесту на коронавірус отримали 19 червня. Госпіталізований до Стрийської ЦРЛ.

Чоловік, 57 років, помер 19 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 21 червня. Був госпіталізований до Жовківської ЦРЛ.

Жінка, 51 рік, померла 22 червня. Позитивний результат тесту отримали 14 червня. Перебувала у Львівській обласній клінічній лікарні. 

Чоловік, 73 роки, помер 23 червня. Результат тесту, який підтвердив коронавірус, отримали 12 червня. Проходив лікування у 8-ї міській клінічній лікарні міста Львова. 

Нагадаємо, що за останню добу на Львівщині лаборторно підтвердили 240 випадків інфікування коронавірусом. Тож станом на ранок 23 червня на Львівщині CoVid-19 діагностували у 4 220 людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!