На Львівщині померли ще шестеро людей із підтвердженим Covid-19

3707 0
Станом на ранок 27 червня на Львівщині - 168 нових випадків коронавірусу.
Фото: freepik

Фото: freepik

На Львівщині померли щестеро пацієнтів, у яких підтвердили коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

  • Жінка, 70 років, померла 26 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 24 червня. Пацієнтка проходила лікування у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.
  • Жінка, 62 роки, померла 25 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 16 червня. Пацієнтка проходила лікування у Центрі легеневого здоров'я. Перебувала на ШВЛ.
  • Жінка, 52 роки, померла 25 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 14 червня. Пацієнтка проходила лікування у Львівській 1-ій міській клінічній лікарні імені Князя Лева, згодом переведена до 8-ї міської клінічної лікарні міста Львова. 
  • Чоловік, 67 років, помер 26 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 16 червня. Пацієнт був госпіталізованиц до Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресований імені Юрія Липи. 
  • Чоловік, 58 років, помер 25 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 9 травня. Пацієнт проходив лікування у Стебницькій міській лікарні.
  • Чоловік, 66 років, помер 25 червня. Позитивний результат, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції, отримали 16 червня. Пацієнт проходив лікування у Дрогобицькій міській лікарні №5.

 

Нагадаємо, що станом на сьогодні коронавірус виявили у 948 українців, зокрема на Львівщині - 168 нових випадків інфікування, померла 131 людина.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!