На Львівщині попрощались із сержантом Віталієм Павлисько, який шість років захищав Батьківщину

4261 0
47-річний захисник служив за контрактом.
Фото: Яворівська РДА

Фото: Яворівська РДА

На Львівщині попрощалась із загиблим Героєм Віталієм Павлисько, який  загинув 7 листопада у районі проведення Операції Об’єднаних сил, повідомляє Яворівська РДА.

Прощання відбулось у рідному місті Яворові.

Читайте також: Під час мінометного обстрілу на Сході України загинув сержант із Яворова

У Храму Успіння Пресвятої Богородиці відбувся чин похорону. Поховали Героя на Новому цвинтарі.

Віддати шану воїну прийшли рідні, друзі, військові побратими, а також керівництво району.

Віталій Павлисько свою Батьківщину захищав з 2015 року і був головним сержантом, військовослужбовцем військової служби за контрактом 24 ОМБр. 

Віталій народився 29 листопада 1973 року. 47-річний захисник служив за контрактом. Вдома, у Яворові, Героя не дочекалися дружина та двоє дітей.

Нагадаємо, військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новозванівка. Віталій разом з іншими військовослужбовцями був на бойових позиціях. Саме в цей момент бойовики здійснили обстріл із 120 мм мінометів. Під час обстрілу, коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із ворожих мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення несумісне із життям.

Фото: Яворівська РДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!