На Львівщині попрощалися із загиблим у війні з Росією Героєм

5027 0
Ще будучи хлопцем, Андрій Сирко у 2014 році захищав Україну у зоні АТО.
Фото: Facebook Христини Замули

Фото: Facebook Христини Замули

У російсько-українській війні загинув ще один захисник України Андрій Сирко зі села Стрептів Кам’янка-Бузької громади. Про це повідомила керівниця Львівської райдержадміністрації Христина Замула.

Читайте також: У боях з окупанами у місті Попасна загинув 23-річний жовківчанин 

«У Кам’янка-Бузькій громаді попрощалися із мужнім захисником, справжнім Героєм і вірним побратимом Андрієм Сирком із села Стрептів. У 2014 році, будучи ще юним хлопцем, Андрій боронив Україну у зоні АТО. Тому, коли 24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення росії, чоловік ні хвилини не вагався і відважно став на захист своєї Батьківщини. Він загинув героїчною смертю у бою з російським окупантом», – написала вона.

У полеглого Героя залишилися дружина та діти.

Нагадаємо, що вчора у Бориславі зустріли 21-річного Героя Андрія Горбатенка, який загинув у війні з окупантами на Херсонщині.

У боях з російськими окупантами у місті Попасна Луганської області загинув 23-річний жовківчанин Олександр Ткаченко.

У російсько-українській війні також поліг орнітолог із Львівщини Олексій Дзизюк.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!